
Риба в ніжному суфле
Влаштуйте для домашніх рибний день і приготуйте "Рибу в ніжному суфле". На жаль, в раціоні багатьох людей страви з риби - дуже рідкісний гість. І це в корені неправильно. Адже протеїни, які містяться в рибі, засвоюються краще в порівнянні з іншими джерелами білка. Засвоюваність "рибного" білка іноді досягає 98%. А вміст у рибі поліненасичених жирних кислот, найцінніших мікроелементів і вітамінів - це взагалі окрема тема. Рибу в цьому рецепті можна використовувати будь-яку: судак, тілапію, пангасіус, горбушу і т.д. При виборі керуйтеся своїми смаковими уподобаннями. Рибка у Вас вийде ніжною і соковитою і буде гармонійно поєднуватися з картопляним пюре на гарнір.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Baked Fish Fillet under Cheese
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Salvest Ketchup 530g
5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Філе риби нарізати невеликими шматками.
02
Шматочки риби обсмажити на олії з двох сторін по 10 хвилин.
03
Збити яйця. Посолити і поперчити за смаком.
04
У масу додати молоко і ретельно перемішати.
05
Потім додати кетчуп. Перемішати.
06
Викласти шматочки риби в форму для запікання.
07
Залити рибу соусом, поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores