Риба в ніжному суфле - Image

Риба в ніжному суфле

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Влаштуйте для домашніх рибний день і приготуйте "Рибу в ніжному суфле". На жаль, в раціоні багатьох людей страви з риби - дуже рідкісний гість. І це в корені неправильно. Адже протеїни, які містяться в рибі, засвоюються краще в порівнянні з іншими джерелами білка. Засвоюваність "рибного" білка іноді досягає 98%. А вміст у рибі поліненасичених жирних кислот, найцінніших мікроелементів і вітамінів - це взагалі окрема тема. Рибу в цьому рецепті можна використовувати будь-яку: судак, тілапію, пангасіус, горбушу і т.д. При виборі керуйтеся своїми смаковими уподобаннями. Рибка у Вас вийде ніжною і соковитою і буде гармонійно поєднуватися з картопляним пюре на гарнір.

Ingredients for the recipe

Baked Fish Fillet under Cheese
699.00

Baked Fish Fillet under Cheese

per 1 kg

Ingredients

Baked Fish Fillet under Cheese

500 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

250 мл.

Salvest Ketchup 530g

5 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

Філе риби нарізати невеликими шматками.

02

Шматочки риби обсмажити на олії з двох сторін по 10 хвилин.

03

Збити яйця. Посолити і поперчити за смаком.

04

У масу додати молоко і ретельно перемішати.

05

Потім додати кетчуп. Перемішати.

06

Викласти шматочки риби в форму для запікання.

07

Залити рибу соусом, поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 35-40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min