Фетучіні з телятиною і грибами під вершковим соусом - Image

Фетучіні з телятиною і грибами під вершковим соусом

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 5 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кулінарні традиції сонячної Італії без сумнівів асоціюються з дивовижними стравами з пасти. Найбільш популярним видом даних італійських макаронних виробів вважається фетучіні. Ширина цієї тонкої локшини складає всього лише сім міліметрів. Це єдине, що відрізняє її від тальетеле. Правильно зварити локшину – це лише половина справи. Задає акцент страві саме соус. У даному рецепті для приготування соусу цибулю можете замінити цибулею-порей, яку необхідно нарізати півкільцями. Оригінальний вершковий соус зі шматочками ніжної телятини і ароматними грибами гідно оцінять найвибагливіші гурмани. Як можна відірватися від такої смакоти?

Ingredients

Фетучіні

300 г.

Телятина

500 г.

Гриби

300 г.

Ріпчаста цибуля

150 г.

Перець чилі

0,5 стручка

Соняшникова олія

за смаком

Сирний сир

150 г.

Вершки 10-20%

200 мл.

Твердий сир

150 г.

Мелений мускатний горіх

0,5 ч. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати невеликими шматочками.

02

Посмажити на соняшниковій олії м'ясо протягом 30 хвилин (під кришкою).

03

Цибулю дрібно покришити.

04

У перцю чилі видалити насіння, дрібно нарізати.

05

Нарізати гриби пластинками.

06

До м'яса додати цибулю. Потім додати перець.

07

Додати гриби, посолити, поперчити, смажити під кришкою ще 20 хвилин.

08

Для соусу змішати сирний сир, вершки, натертий сир. Посолити і поперчити.

09

Додати мускатний горіх, перемішати, довести до кипіння. Нагрівати, при помішуванні, до тих пір, поки соус не почне густіти.

10

Макарони відварити до готовності. На тарілки викласти макарони, на макарони викласти м'ясо з грибами. На м'ясо викласти соус.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min