Їжачки зі свинячого і яловичого фаршу - Image

Їжачки зі свинячого і яловичого фаршу

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Їжачки зі свинячого і яловичого фаршу - цікавий варіант приготування тюфтельок. Чому їжачки? Зернятка рису, що стирчать із кульок, можливо роблять їх схожими на їжачків. Сам процес формування їжачків із фаршу і рису нагадає Вам рецепт приготування тюфтельок. Інгредієнти можуть бути однаковими. Порада: рис краще використовувати довгозернистий і відварювати його до напівготовності, щоб їжачки не розвалювалися. Бажано, щоб соус, приготований зі сметани і томатної пасти, покривав їжачків у формі майже повністю. Замість води для приготування соусу за бажанням можна використовувати бульйон.

Ingredients for the recipe

Minced Pork
167.90 - 240.50

Minced Pork

per 1 kg

Ingredients

Minced Pork

175 г.

Beef Forcemeat

175 г.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Steamed Rice

50 г.

Chumak Tomato Paste 25% 300g

50 г.

KhMZ Sour Cream 20%

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Akvulya Still Water 2l

250 мл.

Chicken Egg C0 1pc

0,5 шт.

Top Grade Wheat Flour

25 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

1,5 ст. л.

Preparation steps

01

Рис відварити до напівготовності, після - остудити. Цибулю подрібнити, обсмажити на сковороді в олії до золотистого кольору.

02

Змішати в мисці обидва фарші, додати обсмажену цибулю, вбити яйце, посолити і поперчити за смаком, додати вже остиглий рис. Ретельно перемішати.

03

Зліпити із фаршу кульки розміром з мандарин, обваляти в борошні, викласти у форму для випікання, яку потрібно попередньо змастити олією і присипати борошном.

04

У мисці змішати томатну пасту і сметану, посолити, додати трохи води, перемішати до однорідної консистенції.

05

Залити "їжачки" в формі томатно-сметанним соусом, поставити в розігріту до 180ºС духовку, випікати протягом 50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min