Печиво "Пальміра" - Image

Печиво "Пальміра"

Number of servings: 10Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Щоб приготувати це печиво, ви можете купити вже готове листкове тісто в магазині, або ж зробити його самі. До слова, якщо готувати тісто самому, без сумніву, воно вийде смачнішим. Але це ваше рішення. І суть навіть не в цьому. А в тому, що це печиво виходить трохи сухуватим, та кунжут і манка пом'якшують його, тому ваша випічка вийде найсмачнішою. Таке печиво чудове тим, що в ньому немає різних кремів і начинок, тому зберігатися воно може довше, досить довгий час не засихає, а значить такого печива можна приготувати багато - і буде вам з чим пити чай або молоко. Можете принести його з собою на роботу і в обідню перерву насолоджуватися хрустким і ніжним смаком власної випічки.

Ingredients for the recipe

Rud Leaf Frozen Dough
135.90 - 178.80

Rud Leaf Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Rud Leaf Frozen Dough

500 г.

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

1 ч. л.

Sesame Seeds

2 ст. л.

Auchan Medium Grain Semolina

2 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

4 ст. л.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно присипати цукром, манкою та кунжутним насінням робочу поверхню. Викласти на присипку листкове тісто. Розкатувати тісто в прямокутник. Загинати до центру бокові краї тіста. Скласти тісто навпіл. Присипати тісто цукром, корицею, ваніллю і знову повторити всі дії, виконані раніше. Тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 15 хвилин.

02

Потім присипати робочу поверхню цукром знову, розгорнути остигле тісто в довгий прямокутник. Загинати до центру поздовжні краї двічі. Зліпити їх. Охолодити тісто в холодильнику.

03

Далі розігріти духовку до 190-200°С. Деко застелити папером для випічки. Охолоджене тісто нарізати на скибочки. Випікати 7 хвилин на одній стороні, а потім перевернути, ще 3 хвилини на інший.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min