
Чихіртма з куркою
Для початку потрібно розібрати, що ж таке чихиртма. Коріння рецепта цієї страви лежать в гористій Грузії. Там ця страва досить популярна. Являє собою досить густий суп із незвичайним способом приготування. Зазвичай чихиртму готують на бульйоні із курки або баранини (у нашому рецепті це буде куряче м'ясо). Чихиртма - це досить концентрований бульйон із загущеним борошном, збитими яйцями і кислотою. При чому кислота там потрібна саме для того, щоб білок яйця не згорнувся в пластівці, а щоб створив єдину масу із бульйоном. Хоча страва ця і грузинська, з'явилася вона все ж таки в Персії і при цьому досить давно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
1 кг.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Eco Turmeric 20g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
100 г.
Onion
2 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Філе порізати на шматочки. Залити водою, посолити. Довести до кипіння, зняти всю піну і варити 40 хвилин до повного розм'якшення м'яса птиці.
02
Яйця збити з сіллю. На вершковому маслі протушкувати цибулю. Додати курку, посипати спеціями. Смажити, 3 хвилини, помішуючи.
03
Залити збитими яйцями. Накрити кришкою і томити, не помішувати, до загустіння яєць.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores