
Куряча грудинка в клярі і сухарях
1
Що робити, коли немає фантазії придумувати щось незвичайне на вечерю? Або ж просто немає сил довго возитися на кухні. У таких випадках варто зробити щось легке, швидке, але щоб при цьому воно було дуже смачне. Одна із таких страв - куряча грудинка в клярі і сухарях. Рецепт настільки простий, що приготувати по ньому може будь-яка господиня, навіть малодосвідчена. Завдяки сухарям, шматочки курки виходять дуже хрусткими і приємними на смак. Таке діткам точно сподобається, не кажучи вже про дорослих. Ця страва - чудовий варіант для тих, хто любить куряче м'ясо за його смак і низькокалорійність. Подавати на стіл цю страву можна з будь-яким соусом або ж з гарніром.
Ingredients
Куряча грудка
1 шт.
Панірувальні сухарі
1-2 пачки
Яйця
2-3 шт.
Борошно
150 г.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
Грудку розділити на дві частини. Кожну з яких відбити, додати сіль і перець.
02
Далі розрізати її на смужки.
03
Кожен шматочок по черзі умочити в борошно, далі в яйце і сухарі. Смажити на олії. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores