Курячі шлуночки в підливі - Image

Курячі шлуночки в підливі

Number of servings: 3Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Страва, яку ми вам пропонуємо, має бути у кожної господині під рукою. Особливо, якщо у вас є сім'я, чоловік, діти. Адже чоловіки дуже люблять м'ясо, а для дітей важливо отримувати корисні речовини кожен день. Ось тому курячі шлуночки - це саме те, що потрібно. Адже вони багаті на калій, цинк і фосфор, а значить збагачують організм, що росте, забезпечуют його потрібною кількістю білка. З іншого боку, вони досить ситні. Подавайте їх з картоплею, гречкою чи рисом - і чудова корисна вечерю вам забезпечена. Також можна посипати базиліком, зеленню або листям салату, щоб надати свіжості і яскравих фарб стравы. У будь-якому випадку ця страва підніме вам настрій.

Ingredients

Цибуля

1 шт.

Борошно

1 ст. л.

Вода

2 л.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Курячі шлунки

700 г.

Томатна паста

1 ст. л.

Цукор

1 ч. л.

Спеції

за смаком

Preparation steps

01

Підготувати курячі шлунки. Для цього їх помити та очистити від плівки. Порізати їх соломкою. Цибулю також порізати соломкою.

02

На дно каструлі викласти курячі шлунки засипати їх спеціями. Води залити так, щоб вона покривала м'ясо. Довести до кипіння та готувати ще 30 хвилин під кришкою.

03

Додати цибулю та продовжувати тушкувати ще 25 хвилин. Далі в прохолодній воді розвести одну столову ложку борошна, добре перемішати та влити цю суміш у каструлю.

04

Потім додати томатну пасту і цукор  та готувати ще 15 хвилин. Потім страву посолити та поперчити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Курячі шлуночки в підливі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua