Куряче філе в імбирно-медовому маринаді - Image

Куряче філе в імбирно-медовому маринаді

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Філе - це найцінніша частина курки. Саме в ньому міститься так багато білка, як ні в якому іншому м'ясі. Саме тому філе вживають як спортивне харчування в домашніх умовах. Головним плюсом курячого філе вважається низький відсоток холестерину, але з іншого боку високий вміст заліза, вітамінів груп А, В, С і Е. Також куряче філе вважається дієтичним продуктом. Його рекомендують тим, хто худне або має проблеми зі здоров'ям (особливою із травною системою). Тому всім тим, хто любить або йому належить їсти куряче м'ясо, рекомендуємо простий рецепт, як приготувати його в маринаді. Це відмінна закуска до будь-якого гарніру .

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

2 шт.

Litniy Med Honey 750g

1 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

3 ст. л.

Eco Powder Ginger

1 ч. л.

Johnprince Apple 70+

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе замаринувати в суміші імбиру, меду, 1 столової ложки оливкової олії, солі і перцю (залишити приблизно на годину).

02

Розігріти духовку до 180 градусів, запекти в ній яблуко до м'якості. Коли буде готове, трохи охолодити, очистити від шкірки, видалити насіння. Подрібнити яблуко в пюре, додаючи лимонний сік.

03

Обсмажити куряче філе в оливковій олії. Подавати філе гарячим з яблучним соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min