
Вишневий мус
Усі люблять десерти. Особливо такі вишукані, легкі і дуже пікантні, як, наприклад, вишневий мус, який ми пропонуємо сьогодні вам приготувати. Батьківщиною мусів є Франція. Безумовно, всі десерти, які придумані у Франції приречені тільки на успіх. Перед даним десертом не зможе втриматися ніхто, навіть сама сама сита людина в світі. До речі, такий десерт відмінно підійде для тих, хто трошки дотримується дієти. Так як основу мусу складають такі низькокалорійні продукти, як вишні та манка. Тут дуже мало цукру, тому можете бути спокійні з приводу фігури. Десерт, до того ж, дуже корисний і завдяки цьому він чудово підійде в якості дитячого десерту.
Ingredients
Заморожена вишня
200 г.
Цукор
40 г.
Манка
40 г.
Вода
400 мл.
Preparation steps
01
Вишні добре розморозити, злити весь сік в окрему ємність. Він ще знадобитися.
02
Прокип'ятити вишні протягом 5 хвилин у 400 мл. води.
03
Вишні виловити шумовкою і викинути.
04
У відвар додати цукор і гарненько перемішати. Довести до кипіння.
05
Всипати манку тонкою цівкою. Постійно помішувати.
06
Варити, періодично помішуючи, 5-7 хвилин.
07
Остудити до теплого стану, влити сік.
08
Отриману масу добре збити міксером.
09
Розлити по келихах і поставити на 3-4 години в холодильник.
10
За бажанням можна прикрасити ягодами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores