Морквяний пиріг з мигдалем - Image

Морквяний пиріг з мигдалем

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Усі люблять домашню випічку, але не кожна господиня зважиться експериментувати в цій делікатній кулінарній галузі, адже так просто все зіпсувати. Сьогодні пропонуємо Вам спекти дивовижний пиріг, який Ви ще точно не пробували. Життєрадісний морквяний пиріг з мигдалем прекрасний у всьому: він дуже легкий у приготуванні, в ньому дуже мало борошна (всього на всього п'ятдесят грамів) і зовсім немає вершкового масла, а найголовніше – він в міру солодкий і володіє легкою, повітряною текстурою. Єдина проблема – аж надто швидко він з'їдається аж до останньої крихти. Якщо у Вас велика сім'я, печіть відразу два: не помилитеся. Мигдаль можете замінити будь-яким горіхом. При бажанні додайте курагу і чорнослив.

Ingredients for the recipe

Carrots
11.90 - 19.90

Carrots

per 1 kg

Ingredients

Carrots

200 г.

Almond

300 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Top Grade Wheat Flour

50 г.

Lemon

30 г.

Eco Ground Cinnamon

5 г.

Dobryk Baking Powder

5 г.

Preparation steps

01

Моркву помити, очистити, натерти на дрібній тертці і трохи віджати сік. Мигдаль змолоти (до стану борошна або крихти). Білки яєць відокремити від жовтків.

02

Жовтки збити з половиною цукру. З лимона зняти цедру (повинно вийти близько 30 г). Додати до яєчної суміші просіяне борошно з розпушувачем, корицю, цедру. Змішати тісто з морквою, мигдалем і довести до однорідної консистенції.

03

Білки збити з другою половиною цукру і обережно додати в тісто. Духовку розігріти до 180°C. У форму влити тісто і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 50-55 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min