Тістечко "5-ти хвилинка" - Image

Тістечко "5-ти хвилинка"

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт не менш чудесного десерту. Його назва "п'ятихвилинка" цілком виправдовує спосіб приготування такого тістечка. На все приготування у вас піде двадцять п'ять хвилин і п'ять хвилин для того, щоб випекти тістечко в духовці. Саме такий спосіб і робить це тістечко оригінальним. Весь сенс у тому, що наливаємо ми повну чашку тіста, здавалося б що тісто і має трансформуватися в готове тісто після випічки в духовці, але в результаті ми отримуємо зовні тісто, а всередині шоколадну начинку. Ось у цьому і весь фокус. Заінтриговані? Тоді біжіть бігом на кухню і зробіть цей фокус. І не забудьте здивувати ним своїх близьких.

Ingredients

Шоколад темний

40 г.

Масло вершкове

40 г.

Яйце

1 шт.

Цукор

30 г.

Борошно пшеничне

15 г.

Вінільний цукор

5 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно шоколад та масло розтопити в НВЧ. З'єднати яйце, борошно та цукор та добре перемішати. Далі зєднати борошняну та шоколадну суміші. Духовку розігріти до  220 °С.

02

Потім потрібно взяти 2 чайні кружки (краще з круглим дном) та змастити їх маслом та розлити тісто по кружкам. Можна після змащування маслом посипати ще борошном.

03

Поставити в розігріту духовку чашки рівно на 15 хвилин, не довше, для того, щоб вийшла всередині рідка начинка, або випікати рівно 5 хвилин після підняття тіста. Тістечка викласти з чашок на блюдце та посипати цукровою пудрою. Подавати теплими.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min