Гречані млинці - Image

Гречані млинці

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Гречані млинці дуже будуть доречними не тільки на Масляну, а й будуть великим делікатесом в повсякденному раціоні. Адже готувати-то їх не всі вміють. Тут важливо витримати пропорції і дотримуватися деяких тонкощів. Ось давайте і навчимося цій нескладній справі і спечемо гречані млинці. Так як гречаному борошну притаманна слабка клейкість, то ми будемо додавати пшеничне борошно. В залежності від того, яку начинку будете використовувати для своїх млинців додайте за смаком сіль. Можна придумати різні начинки для млинців. Наприклад, м'ясну, грибну, цибуляну. Або ж можна просто подавати млинці з ікрою, сьомгою або з оселедцем. Вийде дуже смачно і незвично, так як всі ж звикли їсти млинці на пшеничному борошні.

Ingredients for the recipe

Bella Pasta Buckwheat Flour 1kg
129.10

Bella Pasta Buckwheat Flour 1kg

1 kg

Ingredients

Bella Pasta Buckwheat Flour 1kg

600 г.

Salt Egypt

1,5 ч. л.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

11 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

900 мл.

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Salad Sunflower Oil 500ml

50 г.

Preparation steps

01

Борошно (гречане і пшеничне) просіяти і змішати з дріжджами. Влити 2 склянки теплого молока, перемішати і поставити в тепле місце.

02

Через 5 г. додати тепле молоко, що залишилося, і сіль, перемішати і залишити ще на 2 г. Перед випіканням тісто не розмішувати.

03

Випікати на добре розігрітій, змащеній маслом пательні, по 2-3 хв. з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min