
Пудинг із хліба
Пудинг - це традиційна назва англійського десерту. Англійська кухня, як і інші кухні світу містить в собі багато рецептів десертів. От сьогодні ми представляємо вам один з них. Готувати будемо пудинг з хліба. Здавна в Англії пудинг готували із залишків білого хліба, цукру іноді додавали будь-які ягоди. Хлібний пудинг - це легкий, красивий, простий і дуже смачний десерт, а приготувати його зовсім нескладно. Цей десерт ще й дуже економний, так як часто хліб черствіє і викидається, а в такий десерт черствий хліб додавати в самий раз. І з такого хліба можна приготувати шалено смачний пудинг. Коли до чаю хочеться чогось смачненького, то такий пудинг з хліба буде справжньою знахідкою.
Ingredients
Білий хліб
7 шматочків
Молоко
600 мл.
Вершкове масло
3 ст. л.
Кориця
1 ч. л.
Цукор
3 ст. л.
Ром
3 ст. л.
Родзинки
150 г.
Яйця
2 шт.
Preparation steps
01
Нагріти молоко, масло розтопити з корицею, цукром, ромом і родзинками. Перемішати.
02
Нарізати білий хліб на шматочки, покласти у форму для запікання і залити молочною сумішшю. Залишити на 30 хвилин.
03
Збити яйця, влити до хліба, поставити запікатися на 50 хвилин при температурі 170°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores