
Млинці тірамісу
Млинці Тірамісу - один з найпопулярніших десертів у світі. Таким блюдом ви з легкістю зможете порадувати в першу чергу своїх діток, хоча і про дорослих не варто забувати. Готуються такі млинці просто, а виходять дуже ніжними і смачними. Назва млинчиків пішло від однойменного десерту Тірамісу - вишуканий італійський десерт, що готується на основі сиру маскарпоне. Крем приготований з сиру «Маскарпоне» має ніжну повітряну консистенцію і чудово поєднується з усіма типами тесту. Млинці змащені таким кремом перетворюються на справжню спокусу для гурмана.
Ingredients
Борошно пшеничне
2 ст.
Какао-порошок
2 ст. л.
Розпушувач
2 ч. л.
Сода
0,5 ч. л.
Сіль
5 г.
Молоко
1,5 ст.
Сметана
100 мл.
Масло вершкове
4 ст. л.
Яйце куряче
3 шт.
Ванілін
2 ч. л.
Еспрессо
4 ст. л.
Сир маскарпоне
125 г.
Цукор
2 ст. л.
Вершки 30%
200 мл.
Preparation steps
01
Для приготування крему, в мисці збити вершки з сиром маскарпоне і цукром. Прибрати на певний час в холодильник.
02
Для млинців, в мисці змішати борошно, розпушувач, цукор, какао-порошок, додати соду і сіль. Перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
03
В окремій ємності змішати молоко і сметану. Додати еспресо, вбити яйця, розтоплене вершкове масло, висипати ванілін. Перемішати.
04
Змішати молочну суміш з сухою сумішшю, перемішати до повного видалення грудочок.
05
Насмажити на сковороді млинців з отриманого тіста. Викласти готові млинці на тарілку, між кожним змастити кремом, зверху також викласти крем, присипати какао.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores