Біляші з м'ясом - Image

Біляші з м'ясом

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Біляш - це не просто смажений пиріжок з м'ясом, як багато хто його звик сприймати. Домашній біляш з м'ясом - це серйозна, самостійна страва і до того ж неймовірно смачна. Дуже часто нам доводиться "насолоджуватися" страхітливим запахом біляшів, продаваних не надто охайними торговцями з вуличних лотків біля переходів. Але домашні біляші з м'ясом не мають нічого спільного з їх вуличними побратимами. На сьогодні способів приготування біляшів існує дуже велика кількість і кожен з них заслуговує вашої уваги. Але дозвольте запропонувати вам унікальний рецепт приготування домашніх біляшів з м'ясом. Домашні біляші, приготовані за нашим рецептом принесуть вам величезне смакове задоволення.

Ingredients for the recipe

Milk 2.5% 900g
39.99

Milk 2.5% 900g

900 g

Ingredients

Milk 2.5% 900g

150 мл.

7 Flour 1kg

2,5 - 3 ст.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

1 пакетик

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Salt Egypt

1/2 ч. л.

Beef Forcemeat

500 г.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Akvulya Still Water 2l

50 - 60 г.

Spice Allspice Ground

за смаком

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

150 - 200 мл.

Preparation steps

01

Приготувати тісто. Змішати тепле молоко, борошно, яйце, сухі дріжджі, цукор, сіль (1/4 ч. л.). Замісити тісто. Почекати поки тісто збільшиться вдвічі.

02

Тісто розділити на кульки і дати їм піднятися.

03

Ріпчасту цибулю потерти на тертці, змішати з яловичим фаршем, додати сіль, перець, воду. Добре перемішати фарш.

04

Кульки розкатати, покласти всередину фарш і защипнути краї так, щоб середина залишилася відкритою.

05

У сковороді розігріти олію. Викласти біляші на сковороду відкритою стороною вниз.

06

Обсмажити біляші з двох сторін, потім довести під кришкою на маленькому вогні до готовності тіста і фаршу. Біляші з м'ясом готові. Приємного апетиту!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min