Бельгійські пивні оладки - Image

Бельгійські пивні оладки

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Може бути, що на бельгійських кулінарів вплинуло те, що в Бельгії дуже люблять пиво, або може існує й інше пояснення, але от млинчики на основі пива зустрічаються не так часто. Проте на батьківщині ця страва досить популярна. Завдяки тому, що пива в тісто потрібно не дуже багато, ці млинці можна їсти і діткам теж, правда, бажано в обмеженій кількості. Але якщо ви зібралися зустрічати гостей або просто влаштовуєте невеличке свято вдома, то рецепт цих млинчиків прийде вам на допомогу. Тому що перед їхнім надзвичайним видом складно встояти. А тим більше, що їх дуже зручно взяти з собою на роботу або дітям до школи.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

5 г.

Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l

200 мл.

Homemade Butter

60 г.

Salt Egypt

за смаком

Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g

100 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

130 г.

Novus Strawberry Jam 375g

3 ст. л.

Preparation steps

01

У мисці змішати борошно, дріжджі, цукор з яйцем. Масло розтопити, влити в борошняну суміш. Збити до однорідної маси.

02

Розігріти духовку до 180°С. У суміш влити пиво, змішати. Викласти у форму для кексів отриману суміш. Випікати 15 хвилин.

03

Готові оладки дістати з духовки, остудити, витягти з форми.

04

Вершки збити з цукром. Подавати оладки з полуничним джемом і цукрово-вершковим кремом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min