
Салат із буряка з ананасом і волоськими горіхами
Якщо вам набридли звичайні страви і ви хочете щось незвичайне легке і екзотичне, тоді вам потрібно приготувати салат з буряка з ананасом і волоськими горіхами. Смак даного салату виходить особливим. І вся справа в поєднанні, в здавалося б непоєднуваному. Буряк - це овоч, а ананас - фрукт. Ось в цьому і полягає весь секрет. Адже, кулінарія вона й існує завдяки експериментам. Завдяки експериментам на кухні і народжуються нові страви, які можуть згодом стати шедевром. Наш салат володіє неповторним і цікавим смаком. Салат дуже виручить вас взимку, коли ми відчуваємо нестачу вітамінів. Салат здатний дуже виручити вас в такому разі, навіть коли у вас мало часу. Адже, він дуже легко і швидко готується.
Ingredients
Буряк
500 г.
Консервовані ананаси
3 шт.
Волоські горіхи
30 г.
Сметана
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Буряк промити і щільно загорнути у фольгу. Далі покласти буряк на деко, яке поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати протягом 1-1,5 години.
02
Потім вийняти буряк, розгорнути з фольги і остудити.
03
Після того, як буряк охолоне, натерти його на дрібній тертці до однорідного стану (практично пюре).
04
Ананаси, якщо вони кільцями, порізати кубиками.
05
Волоські горіхи подрібнити в блендері або дрібно нарізати ножем.
06
У миску покласти пюре з буряка, висипати терті горіхи і ананаси, посолити за смаком і заправити салат сметаною. Все ретельно перемішати.
07
Потім розкласти в порційні салатники і охолодити в холодильнику. Подавати салат з буряка можна прикрасивши шматочком ананаса.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores