
Ароматна дорада з соусом і травами
Кулінарні переваги доради - щільне, ніжне, злегка рожевувате м'ясо з приємним солодкуватим смаком, невелика кількість кісток. Корисні властивості цієї риби поряд з її відмінними гастрономічними якостями зробили її візитною карткою багатьох світових кухонь, особливо регіонів Середземномор'я. Готувати дораду можна самими різними способами, але головне - не піддавати її занадто тривалій тепловій обробці. У великої доради роблять 2-3 надрізи на товстих, м'ясистих боках, щоб риба могла рівномірно дійти до готовності. Ароматна дорада з соусом і травами - блюдо, яке після першого ж приготування стане одним з найулюбленіших.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Packed Gutted Dorado 200-300g
3 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Losada Gordal Green Olives
200 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
2 шт.
Garlic
2 шт.
Carmencita Sweet Paprika 75g
1 ч. л.
Spice Cumin Ground
1 ч. л.
Spice Coriander Ground
1 ч. л.
Now Foods Cayenne Pepper 500mg 100 capsules
за смаком
Parsley 70g
1 ч. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C.
02
У чаші блендера змішати часник, паприку, кумин, коріандр - мелений і свіжий, перець, імбир, цедру 1 лимона, сік 1 лимона, петрушку. Подрібнити за допомогою блендера.
03
Рибу підготувати, для цього необхідно видалити нутрощі, промити під холодною водою, просушити. Зробити надрізи з обох сторін. Натерти сіллю і чорним меленим перцем.
04
Помідори і оливки нарізати. Викласти рибу на великому деко або в форму для духовки, зробити по 3 надрізи і натерти соусом з травами. Зверху покласти шматочки помідорів і оливок. Запікати 15-20 хвилин у розігрітій духовці. Подавати з шматочками лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores