Яблучний хліб із журавлиною - Image

Яблучний хліб із журавлиною

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хліб - це продукт номер один на столі. Здавна наші предки дуже цінували хліб, поважали. Не можна було навіть викидати крихти хліба, щоби не накликати на себе біду. У роки війни хліб цінувався ще більше. Тож наші бабусі та дідусі закликали цінувати хліб завжди. Так як у наш час у магазині можна купити все, що завгодно, стали з'являтися різні рецепти страв, які раніше були не відомі. Так і з яблучним хлібом із журавлиною. Солодкий хліб - це справа не нова, та проте його дуже люблять. Тому і ми пропонуємо вам рецепт, як смачно і швидко спекти хліб, щоб він порадував всю вашу сім'ю. З таким хлібом можна навіть пити чай або каву.

Ingredients

Борошно

400 г.

Вівсяні пластівці

100 г.

Сушені яблука

50 г.

Сушена журавлина

200 г.

Молоко

450 мл.

Яйця

2 шт.

Цукор

70 г.

Кориця

1 ч. л.

Мед

3 ст. л.

Вершкове масло

50 г.

Розпушувач тіста

1/4 ч. л.

Preparation steps

01

Вівсяні пластівці залити 300 мл. молока. Залишити на 30 хвилин.

02

Змішати цукор, корицю, просіяне борошно і розпушувач. Додати замочені вівсяні пластівці, сушену журавлину і дрібно нарізані сушені яблука. Все перемішати.

03

У суміш додати мед, яйця, влити решту молока. Перемішати.

04

Розігріти духовку до 180°C, форму для випікання змастити вершковим маслом і застелити пергаментним папером. Перелити тісто у форму для випікання.

05

Випікати 1 годину, остудити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Яблучний хліб із журавлиною – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua