
Тарталетки з кешью, бананів і фініків
Побалуйте себе і своїх гостей дивовижно смачними, але простими у приготуванні тарталетками з кешью, бананів і фініків. Страва виходить досить ситною і калорійною, але в теж час корисною. Кешью – індійський горіх зігнутої форми, що нагадує «кому» або півмісяць. За смаком схожий на солодке яблуко. Такий горішок зміцнює імунітет, сприяє обміну речовин, благотворно впливає на репродуктивну функцію організму. Для тарталеток його рекомендується брати в сирому вигляді. У процесі розподілу отриманої маси з горіхів та фініків по формах не робіть занадто високі бортики. Досить буде півсантиметра у висоту.
Ingredients
Dried Cashews
250 г.
SantaVita Dried Bananas 100g
12 шт.
Metro Chef Pitted Dates 500g
17 шт.
Preparation steps
01
Кешью і 5-7 фініків змолоти в блендері або кухонному комбайні з 4-ма столовими ложками води до дрібної крихти.
02
Розподілити по формах за допомогою чайної ложки, утрамбувати.
03
Відправити в морозилку на півгодини.
04
Для крему банани за півгодини до приготування нарізати кружечками і помістити в морозилку. Потім збити в блендері до крему. Відставити в морозилку.
05
Для карамельного топпінгу решту фініків з невеликою кількістю води (5-6 столових ложок) змолоти в блендері до крему.
06
Перед подачею основи дістати з морозилки, акуратно звільнити від формочок, розподілити по них бананову масу. Зверху додати по півчайної ложки топпінгу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores