Солодкий рулет з джемом - Image

Солодкий рулет з джемом

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

До Вас прийшли неждані гості? Здивуйте всіх і приготуйте солодкий рулет з джемом. Він неодмінно стане Вашими улюбленими домашніми ласощами. Випікати корж для майбутнього рулету необхідно до світло-коричневого кольору. Бісквіт повинен бути пружним і пористим. Важливо не перетримати його в духовці, інакше він буде ламатися при скручуванні. Після чого рекомендується його викласти і накрити вологим рушником. Порада: щоб рулет був більш соковитим, змастіть корж сметаною, а потім джемом. Для краси можна полити його зверху розтопленим шоколадом і посипати цукровою пудрою.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Baking Soda 500g

0,5 ч. л.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Boiled Condensed Milk

200 мл.

Veres Apricot Jam 370g

за смаком

Auchan Powdered Sugar 200g

за смаком

Preparation steps

01

Змішати в мисці згущене молоко і яйця. Збити міксером. Додати соду в миску, гашену оцтом і дрібку солі. Додати в миску борошно, збити ще раз.

02

Змастити харчовий папір маслом з двох сторін, застелити ним деко для випікання.

03

Викласти тісто на деко. Випікати в духовці на маленькому вогні до готовності.

04

Викласти корж з деко, перекласти на стіл, дати трохи охолонути, змастити джемом, обережно загорнути тісто в рулет. Коли рулет охолоне, при подачі посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Солодкий рулет з джемом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua