
Салат з редисом і сиром фета
Одного разу поринувши в море зелені, соковитої червоної редиски і ніжного сиру фета із злегка солоним смаком, приправленого маслиновою олією і кропом - ви несподівано зрозумієте, що кращого поєднання для вас теплим літнім вечором природа просто не могла придумати. Тут прекрасно поєднуються відсутність холестерину і великої кількості калорій з яскравими фарбами тих інгредієнтів, що входять до складу; звичний аромат кропу з м’якістю і приємним смаком грецького сиру; легка гіркуватість редису і все обгортаюча плівка маслинової олії. Гармонія смаку і кольору підніме вам настрій, але ніяк не зашкодить вашій фігурі.
Ingredients
Фета
60 г
Редиска
100 г
Салат (листя)
50 г
Зелена цибуля
20 г
Кріп
20 г
Олія оливкова
10 мл
Лимон
30 г
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Редиску помити, відрізати хвостики, нарізати скибочками.
02
Нарізати зелену цибулю.
03
Салат порвати руками.
04
Приготувати заправку: змішати оливкову олію, дрібно порізаний кріп і сіль.
05
Бринзу нарізати кубиками.
06
Змішати всі інгредієнти і додати заправку.
07
Збризнути соком чверті лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores