
Запіканка з гарбуза і сиру
Гарбуз - продукт унікальний. Унікальність його в тому, що він чудово вписується як в солодких стравах, так і в солоних. Він дуже добре проявляє свої смакові якості в десертах, супах, других стравах і гарнірах, салатах. Тому хорошим варіантом для сніданку, обіду і вечері буде гарбузова запіканка з сиром. Такий варіант досить дієтичний, але одночасно ситний і смачний. За бажанням можна додати й інші види сиру: чеддер, фету, бринзу або будь-який інший. При подачі можна додати власноруч приготовані сухарики з пшеничного або житнього хліба зі спеціями і скибочки помідорів. Вони додадуть страві цікавий смак і ситність.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
500 г.
KhMZ Sour Cream 20%
80 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
30 мл.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
30 г.
Homemade Butter
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати тонкими пластинками. Маслом змастити шматочки гарбуза і викласти у форму для запікання. Духовку розігріти до 180°C.
02
Пармезан натерти на дрібній тертці. Яйця збити з сіллю. Додати молоко, сметану, сир. Добре перемішати до однорідного стану. Залити сирною сумішшю гарбуз, поставити в духовку і запікати близько 35 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores