
Італійський суп зі шпинатом
Шпинат - один з найкорисніших овочів, володіє величезною харчовою цінністю, в ньому багато йоду, мікроелементів і вітамінів. Цей продукт чудово зміцнює здоров'я та імунітет людини, корисний для профілактики захворювань кишково-шлункового тракту, серця і очей. Шпинат в супах поєднується з будь-якими продуктами, і його можна використовувати як в замороженому, так і в свіжому вигляді. Італійський суп зі шпинатом, як і всі крем-супи, має приємну консистенцію, виходить дуже ситним і ніжним на смак. Його можна подавати з сухариками або з хрустким хлібом і салатом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Basil in Pot
1 пучок
Garlic
2 зубчика
Spinach Bunch100g
200 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
40 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 стебло
Squash
1 шт.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
1 л.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
200 г.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
70 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.
02
Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.
03
Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.
04
Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores