Італійський салат з хлібом - Image

Італійський салат з хлібом

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі цей популярний італійський салат з овочів і хліба. Такий салатик дуже добре подавати в літній час. Смак салату виходить чарівним . Шматочки хліба просочуються утворюється овочевим соком салату і тануть у роті. Панцанелла народилася в сім'ї бідних італійських селян. Зазвичай в сільських будинках хліб пекли один раз на тиждень, і несвіжий хліб треба було якось утилізувати. Тому з приходом спеки цей салат ставав для селян основною їжею . Щоб прожувати Панцанелла , особливих зусиль було не потрібно , так як хліб змочували водою , тому такий салат називали ще « старечої їжею» . Ось така історія даного салату.

Ingredients for the recipe

Tsar Khlib Creamy Bread 330g
25.70

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

330 g

Ingredients

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

500 г.

Pink Tomato in Packing

500 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

40 мл.

Onion

80 г.

Basil in Pot

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером.

02

Хліб намочити холодною водою і віджати. Потім викласти хліб на деко, збризнути олією і поставити в духовку. Підсушувати хліб близько 15 хвилин.

03

Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Базилік помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min