Італійські пончики - Image

Італійські пончики

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Для любителів дріжджового тіста представляємо рецепт італійських пончиків. Десерт порадує вас відмінним смаком. Такі пончики краще їсти з ранку. Вони стануть повноцінним сніданком для вас і ваших близьких. Вони наповнять вас з самого початку дня енергією і додадуть життєвого тонусу вашому організму. Пончики дуже поживні, але завдяки тому, що ви будете їх їсти з ранку ви зможете залишатися в гарній формі, не набираючи зайвої ваги. Так як у вас попереду цілий день для того, щоб витратити всі калорії. До того ж, навіть якщо ви з'їсте парочку ввечері на десерт нічого страшного не станеться, всупереч всім страшним міфам про пончики, так як наші пончики будуть викладатися на рушник, який забере зайвий жир.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
11.50 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 г.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

10 г.

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Salt Egypt

5 г.

Auchan Powdered Sugar 200g

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

400 мл.

Preparation steps

01

Змішати дріжджі з цукром і розмішати з в теплій воді. Потім в просіяне борошно з сіллю по трохи додавати дріжджі з водою. Замішати таким чином тісто і поставити його, накривши рушником, в тепле місце на 90 хвилин.

02

У фритюрниці (або сковороді) розігріти олію (до 150-160°C). Тісто брати ложкою і скидати його в киплячу олію. Смажити близько 5 хвилин, потім дістати, викласти на тарілку з паперовим рушником. Посипати пончики цукровою пудрою і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min