Салат із капусти з м'ятою - Image

Салат із капусти з м'ятою

Number of servings: 6Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Французька національна кухня славиться нескінченною різноманітністю вишуканих страв і закусок. Особливо французи люблять використовувати всілякі овочі, коренеплоди і зелень. Французьким овочевим салатам слід віддати данину пошани. Рекомендуємо приготувати корисний, легкий і дуже смачний салат із капусти з м'ятою. Такий вітамінний мікс стане кращим доповненням до сімейного обіду. Кожен буде радий похрумтіти соковитою капустою і відчути освіжаючий смак м'яти. Хрусткі горішки і солонуваті маслини розбавляють загальну смакову палітру страви. Соняшникову олію можете замінити арахісовою, а також додати винний оцет. Подібний маринад зробить навіть такий простий салат пікантним і ароматним.

Ingredients for the recipe

White Cabbage
14.79 - 16.90

White Cabbage

per 1 kg

Ingredients

White Cabbage

1 кг.

Mint 50g

50 г.

Roasted Salted Peanuts

50 г.

Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g

200 г.

Salad Sunflower Oil 500ml

60 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Капусту помити і нашаткувати соломкою. Потім посолити і залишити на 2 години. Маслини нарізати кільцями.

02

Арахис порубить ножом. Мяту помыть, просушить и измельчить. Все ингредиенты соединить. Добавить масло и перемешать салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min