Мандариновий мармелад - Image

Мандариновий мармелад

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 35 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Мармелад дуже цінується за свої смакові якості. І це не даремно. Мармелад дуже смачний і корисний. У першу чергу тому що через особливості його приготування, після довгого кип'ятіння у ньому утворюються така речовина як пектин. А пектин - це справжній санітар організму, він виводить токсини і радіонукліди, нормалізує роботу травної системи, знижує рівень холестерину в крові, підвищує тонус серцевого м'яза. На жаль такий корисний мармелад є нечастим гостем на прилавках магазинів, бо туди входять, крім фруктів і цукру, ще багато некорисних речовин і барвників. Ми ж вам пропонуємо зробити свій корисний домашній мандариновий мармелад.

Ingredients

Мандарини

18 шт.

Цукор

800 г.

Preparation steps

01

Проварити неочищені, нарізані на кружечки мандарини у воді протягом 20 хвилин.

02

Додати цукор і варити ще протягом 40 хвилин.

03

Готовий мармелад перекласти в контейнер і залишити остигати.

04

Можна зберігати в холодильнику протягом 1 місяця.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мандариновий мармелад – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua