Полуничний сорбет - Image

Полуничний сорбет

Number of servings: 2Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Dinner

У довгі осінні вечори, коли ви сидите під ковдрою і слухаєте музику дощу, або ж, коли ви дивитеся на малюнки снігу, особливо хочеться літа. Теплого, легковажного, приємного. Саме коли ви хочете відчути себе дитиною, внесіть у ваше життя хоч крапельку літа. У цьому вам допоможе полуничний сорбет. Цей десерт стане ліками від будь-якої нудьги, прожене геть найсильніший сплін. Його яскравий і насичений колір нагадає вам, що життя прекрасне, подарує вам променисту посмішку. Більше того, ви можете зарядити гарним настроєм ваших друзів. Ось і знайшовся привід зібрати разом дорогих вам людей. Домашній сорбет, як і морозиво, дуже відрізняється за смаком від покупного. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Strawberries
349.00 - 405.00

Strawberries

per 1 kg

Ingredients

Strawberries

300 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Litniy Med Honey 750g

за смаком

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg

1 шт.

Loft Mojito Syrup 250ml

за смаком

Preparation steps

01

У блендері подрібнити полуницю.

02

Додати цукор, обережно перемішати зі збитим білком.

03

Викласти в посудину і на 3-4 години прибирати в морозильник.

04

Час від часу (рази 3-4) сорбет перемішувати.

05

Подавати зі свіжими ягодами і м'ятою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min