
Полуничний сорбет
У довгі осінні вечори, коли ви сидите під ковдрою і слухаєте музику дощу, або ж, коли ви дивитеся на малюнки снігу, особливо хочеться літа. Теплого, легковажного, приємного. Саме коли ви хочете відчути себе дитиною, внесіть у ваше життя хоч крапельку літа. У цьому вам допоможе полуничний сорбет. Цей десерт стане ліками від будь-якої нудьги, прожене геть найсильніший сплін. Його яскравий і насичений колір нагадає вам, що життя прекрасне, подарує вам променисту посмішку. Більше того, ви можете зарядити гарним настроєм ваших друзів. Ось і знайшовся привід зібрати разом дорогих вам людей. Домашній сорбет, як і морозиво, дуже відрізняється за смаком від покупного. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Strawberries
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Litniy Med Honey 750g
за смаком
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
1 шт.
Loft Mojito Syrup 250ml
за смаком
Preparation steps
01
У блендері подрібнити полуницю.
02
Додати цукор, обережно перемішати зі збитим білком.
03
Викласти в посудину і на 3-4 години прибирати в морозильник.
04
Час від часу (рази 3-4) сорбет перемішувати.
05
Подавати зі свіжими ягодами і м'ятою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores