Сливовий штрудель в лаваші - Image

Сливовий штрудель в лаваші

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Така колоритна страва завжди буде актуальною як під час частування гостей, так і під час тихої сімейної вечері. Штрудель завжди характеризувався смачною солодкою начинкою, і наш варіант не є виключенням, адже серце нашого десерту - слива. Ця корисна ягода здивує вас своїм соковитим смаком та насиченим приємним ароматом. Не забуваємо і про корисні властивості цього плоду, що допомагає людям боротися із захворюваннями шлунка, крім того, він має здатність підвищувати апетит та позитивно впливати на роботу вашого організму. Естетичним завершенням нашої страви буде щедре використання цукрової пудри, яка тільки підсолодить смак штруделя. Плюс до всього, приготування десерту австрійської кухні не змусить худнути ваш гаманець, адже сливи - це фрукти, що доступні в будь-яку пору року.

Ingredients for the recipe

Pita 300g
29.99

Pita 300g

300 g

Ingredients

Pita 300g

2 шт.

Plum

0,5 кг.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1,5 склянки

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Kukhana Grape Balsamic Vinegar 200ml

3 ст. л.

Aro Powdered Sugar 250g

за смаком

Preparation steps

01

Змішати склянку цукру з оцтом. Суміш поставити на вогонь і довести до кипіння.

02

Сливи розрізати на 8 рівних частин. Додати їх до киплячої суміші, все перемішати.

03

Розкачати лаваші один поверх іншого. Добре збити 2 яйця з 0,5 склянки цукру і рясно змастити лаваші. Розподілити готову сливову начинку по поверхні лавашів.

04

Згорнути лаваші в рулет, трохи загортаючи краї всередину. Випікати в розігрітій до 160-170°C градусів духовці протягом 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min