Мафіны "Зебра" - Image

Мафіны "Зебра"

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ці мафіни отримали свою назву через свій зовнішнішній вигляд. Все завдяки какао та сметані. Після випічки, розрізавши їх, ви отримаєте невеликі порції, колір яких схожий на малюнок зебри. Така випічка відразу приверне до себе увагу ваших діток, зацікавить їх. Вони із задоволенням візьмуться за чай з цими кексами. Прийдуться до смаку вони і дорослим - адже всі ми в душі ще діти. Адже незвичайні форми або види страв привертають увагу усіх. До того ж, на смак мафіни не менш цікаві. Вони принесуть вам і вашим рідним море задоволення, піднімуть настрій і запам'ятаються всім, як дуже смачні домашні часточки радості, зроблені саме вами.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

225 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

2 ч. л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

200 мл.

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

5 ст. л

7 Flour 1kg

200 г.

Dobryk Baking Powder

2 ч. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

3 ст. л.

Preparation steps

01

Вершкове масло залишити при кімнатній температурі для розм'якшення. Потім з'єднати його з цукром (3 ст. л. залишити) і ванільним цукром і розтерти.

02

Збити яйця, перемішати. Додати сметану і ще раз добре перемішати до однорідності.

03

У цю масу просіяти кефір і розпушувач і замісити досить рідке тісто.

04

Потім розділити його на дві частини, в одну з них додати какао (2 ст. л.) і добре перемішати.

05

Духовку разігріти до 180°C.

06

У форми (якщо вони не силіконові, змастити їх вершковим маслом) викласти 1-2 ст. л. темного тіста.

07

На нього викласти по 1-2 ст. л. світлого тіста.

08

Зверху знову викласти темне тісто і таким чином, чергуючи шари, наповнити формочки на 2/3 висоти.

09

Випікати мафіни в розігрітій духовці близько 25-30 хвилин. Потім остудити.

10

Тим часом приготувати шоколадну глазур. Для цього з'єднати в каструльці вершкове масло, молоко, цукор, що залишився і какао. Перемішати і довести до кипіння. Прокип'ятити 1 хвилину, зняти з вогню і остудити.

11

Коли мафіни достатньо охолонуть, покрити їх глазур'ю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min