Чізкейк зі сметаною - Image

Чізкейк зі сметаною

Number of servings: 12Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Повітряний чізкейк – втілення фантазії європейських кондитерів та майстерності американських кулінарів. Якщо бути точним, цей ніжний десерт – кулінарний шедевр східноєвропейської кухні, а американці внесли лише невеликі корективи, замінивши зернистий кисломолочний сир вершковим сиром філадельфія. Божевільна популярність чізкейку сприяла появі безлічі варіантів його виконання: від сирних запіканок до тістечка суфле. Історія історією, але цей вишуканий десерт встиг завоювати визнання всього світу своїм божественним смаком і надзвичайною красою, яку, до речі, можна втілити власними руками. А наш простий рецепт Вам у цьому допоможе. В якому, до речі, крім кисломолочного сиру використовується сметана.

Ingredients

Масло вершкове

125 г.

Печиво

250 г.

Кисломолочний сир

750 г.

Цукор

220 г.

Яйце куряче

3 шт.

Сметана

180 г.

Лимон

120 г.

Preparation steps

01

У блендері подрібнити заморожене масло з печивом. Утрамбувати печиво у форму, зробивши бортики. Поставити форму мінімум на 30-45 хвилин у холодильник. Розігріти духовку до 160°C.

02

З'єднати і збити сир (протертий через сито), сметану, лимонний сік і цедру, яйце і цукор. Довести масу до однорідної консистенції. Дістати форму, вилити начинку, поставити в духовку і випікати близько 60 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min

Чізкейк зі сметаною – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua