Рогалики з ромом та родзинками - Image

Рогалики з ромом та родзинками

Number of servings: 20Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Рогалики завжди чимось нагадують бабусині частування. Можливо, це пов'язано з тим, що бабусі в дитинстві часто годували ними, подавали до чаю. Але ми виросли, і взмозі робити такі солодкі частування самі! Ізюм, просочений ромом, надає особливого смаку десерту. Між іншим, ви можете спробувати поекспериментувати і зробити рогалики з іншою начинкою. Все залежить від того, що їз сухофруктів ви любите більше. На смаку рогаликів це позначиться тільки в позитивному аспекті. Тому швидше викладайте рогалики в духовку, а самі дзвоніть друзям і запрошуйте їх у гості!

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

500 г.

Pripravka Baking Powder for Dough 18g

2 ст.л

Vash Tsukor Sugar 10kg

125 г.

Kotanyi Orange Peel 20g

2 ст. л.

Homemade Butter

150 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Aro Powdered Sugar 250g

100 г.

Preparation steps

01

Викласти деко папером для випічки. Попередньо розігріти духовку.

02

Приготувати пісочне тісто: змішати в мисці борошно з розпушувачем для тіста, просіяти. Додати інші інгредієнти, крім ромових родзинок, і перемішати за допомогою міксера на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості до отримання однорідного тіста.

03

Вмішати ромові родзинки. Розділити тісто на дві половини. Сформувати з кожної половини рулетик довжиною близько 45 см. За допомогою гострого ножа розрізати кожен рулетик на пластинки шириною 1 см. Сформувати з них рогалики, викласти на деко і випікати.

04

Час випічки: близько 12 хвилин. Вийняти рогалики разом з папером на кухонну решітку і охолодити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min