
Аранчіні
Хочете спробувати дуже смачну страву гарячих і пристрасних італійців? Їхня кухня славиться не тільки стравами з тіста, але і більш корисними і не такими калорійними. Наприклад, аранчіні. З італійської дослівно перекладається як "маленькі апельсини". Цю назву страва отримала завдяки своїй кулястій формі і насиченому вогненому кольору, який виходить завдяки паніровці в сухарях. Цю страву можна назвати цілком повноцінною, тому що тут є і гарнір (рис), і м'ясо, і гриби, і сир. Завдяки такій начинці вся страва виходить дуже ніжною на смак, але в той же час досить таки ситною. Так що можете її подавати навіть за святковий стіл.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
50 г.
Oyster Mushrooms
300 г.
Kotanyi Natural Saffron 12g
1 ч. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Onion
2 шт.
Dill 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Garlic
3 зубчики
Bread Crumbs
за смаком
7 Flour 1kg
за смаком
Preparation steps
01
Відварити рис в підсоленій воді.
02
Додати розмочений в гарячій воді шафран, 2 ст. л. вершкового масла і тертий пармезан. Перемішати.
03
Рис остудити, додати 1 яйце, перемішати.
04
Для начинки на олії підсмажити цибулю, гриби, посолити, поперчити. Додати подрібнений часник і зелень.
05
Остиглий рис розділити на 10 маленьких кульок. Кожну кульку нафарширувати 1 ст. л. грибної засмажки.
06
Отримані рисові кульки обваляти в борошні, яйці і панірувальних сухарях.
07
Обсмажити аранчіні до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores