Вішісуаз - Image

Вішісуаз

Number of servings: 12Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Тільки за назвою можна вгадати, звідки родом вішісуаз – суп із цибулі, який прийнято подавати холодним. Пропонуємо в домашніх умовах приготувати незвичайний, вишуканий французький суп, який принесе вам легкість і казкову насолоду. Незважаючи на непросту назву, готувати суп дуже і дуже просто. Потрібно лише дотримуватися інструкції - і перед вами з'явиться повна вітамінів тарілка крем-супу. Цибуля-порей поліпшує діяльність печінки і жовчного міхура, лікує від атеросклерозу, від почекаменних хвороб, покращує обмін речовин. Про корисні властивості ріпчастої цибулі знає навіть першокласник. Вершки додадуть супу ніжності, а курячий бульйон наповнить організм енергією. Експериментуйте і насолоджуйтеся!

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

75 г.

Packed Onion from 3kg

350 г.

Leek

1,5 кг.

Packed Potatoes

750 г.

Food Studio Chicken Broth 500ml

3,5 л.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

285 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Картоплю помити, очистити і нарізати маленькими кубиками. Цибуля-порей порізати кружальцями.

02

У каструлі розтопити вершкове масло, додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати в каструлю цибулю-порей і обсмажувати ще 5 хвилин. Потім додати картоплю і влити бульйон. Варити близько 30 хвилин.

03

Суп трохи охолодити і подрібнити блендером до стану пюре. Додати в суп вершки, сіль і перець. Ще раз подрібнити блендером і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min