Овочева ікра - Image

Овочева ікра

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ікру, приготовану за даним рецептом, можна готувати про запас. Вона прекрасно зберігається в банках. А взимку це буде просто знахідка. А можна приготувати і подати до столу в якості закуски, яка хороша і в гарячому, і в холодному вигляді. Отже, ікра заморська баклажанна. Пам'ятаєте цю фразу з незабутньої комедії? У смаковій палітрі овочевих інгредієнтів цієї ікри смак баклажана є найбільш яскраво вираженим і домінуючим. Хоча інші овочі (ріпчаста цибуля, солодкий перець і помідори) складають гідну компанію баклажану. Це смачна, корисна, вітамінна страва є дуже популярною, її із задоволенням готують багато господинь.

Ingredients

Часник

3 зуб.

Сіль

за смаком

Солодкий перець

3 шт.

Цукор

1 ч. л.

Цибуля

2 шт.

Оцет

1 ч. л.

Олія рослинна

3 ст. л.

Баклажан

2 шт.

Помідор

3 шт.

Preparation steps

01

Перці нарізати невеликими шматочками, видаливши серцевину. Так само нарізати баклажани і помідори. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Обсмажити баклажани і перець в розігрітій рослинній олії, 10 хв.

02

Додати цибулю, тушкувати, час від часу помішуючи, протягом 8 хв. Покласти помідори і готувати 6 хв. Додати сіль, перець, цукор і оцет, перемішати і тушкувати 5 хв. У готову ікру додати часник, перемішати. Ікру можна подавати гарячою чи холодною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min