Тортилья з цукіні і блакитним сиром - Image

Тортилья з цукіні і блакитним сиром

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вашій увазі тортилья або іспанський омлет-запіканка, але не простий – з добавками. У нашому випадку щедра начинка формується з картоплі, цукіні, блакитного сиру та цибулі – і перед Вами традиційний сніданок в Іспанії, дуже смачний і ситний. Спочатку інгредієнти обсмажуються на сковороді, обмінюючись соками і смаками один одного, потім додаються збиті яйця, ну і останній етап – тортилья відправляється запікатися в духовку. Особливість страви – в її консистенції. Серединка виходить злегка рідкуватою, а тому соковитою і ніжною, а верхівка покрита золотистою, хрусткою скоринкою. Ви будете здивовані, але «тортилією» називають також традиційний мексиканський хліб – тонкі борошняні коржики круглої форми.

Ingredients

Картопля

200 г.

Олія оливкова

20 мл.

Цукіні

120 г.

Часник

2 зуб.

Сир з цвіллю

75 г.

Яйце куряче

5 шт.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Цукіні помити і нарізати скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити цибулю і цукіні близько 5-7 хвилин. Потім додати часник, готувати 1-2 хвилини і вимкнути вогонь. Яйця збити до однорідної маси, додавши за смаком сіль і перець.

03

Додати в сковороду олію, залити яйцями. Зверху викласти картоплю і накрити сковорідку кришкою. Готувати близько 5-7 хвилин. Духовку розігріти до 190°C.

04

Сир нарізати кубиками і викласти на тортилью. Поставити сковороду в духовку на 7 хвилин. Запікати до золотистого кольору. При подачі розрізати на шматочки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min