Суп молочний з гарбузом і манною крупою - Image

Суп молочний з гарбузом і манною крупою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Дивлячись на складові даного рецепта, можна з упевненістю сказати, що цей молочний суп є корисною стравою, легкозасвоюваною і дуже поживною. Основний інгредієнт - гарбуз, просто незамінне джерело клітковини, благотворно впливає на травну систему, шлунково-кишковий тракт. Завдяки вітаміну Т в організмі людини поліпшуються всі обмінні процеси, добре засвоюється важка їжа, отже попереджається ожиріння. Також цей суп чудово підійде і для літніх людей.

Ingredients

Молоко

350 мл.

Гарбуз

100 г.

Крупа манна

25 г.

Цукор

15 г.

Масло вершкове

10 г.

Вода

100 мл.

Preparation steps

01

Очистити гарбуз, нарізати невеликими шматочками. Розігріти сковороду, викласти на неї гарбуз, залити водою, тушкувати до готовності.

02

Готовий гарбуз протерти через сито разом із підливою.

03

Довести до кипіння молоко в каструлі, всипати манну крупу, варити 10 хвилин. Змішати манну кашу із гарбузовим пюре, додати цукор, перемішати. Подавати із маслом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min