
Суп із петрушки з манними кльоцками
Готується такий суп легко і швидко. За складом і способом приготування страва нагадує суп, приготований зі звичайної вермішелі. Звідси випливає, що щоб приготувати такий суп, не обов'язково бути видатним кулінаром. Кльоцки або кньодлі - це борошняний виріб, що зазвичай складається з борошна і яйця, він запозичений нами з європейської кухні. У нашому рецепті кльоцки готуються з манної крупи і яєчних жовтків. Манні кльоцки зроблять будь-який бульйон набагато багатше та насиченіше. Замість петрушки можна використовувати зелень кропу або солодкий салатний перець. Під час подачі суп можна заправити кислим молоком і чорним перцем.
Ingredients
Петрушка
250 г.
Крупа манна
40 г.
Борошно пшеничне
25 г.
Масло вершкове
30 г.
Яйце куряче
2 шт.
Вода
600 мл.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Налити воду в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити і всипати посічену петрушку.
02
У мисці збити яєчні жовтки, всипати до них манну крупу, змішати.
03
Додати в каструлю по одній столовій ложці суміші з манної крупи і жовтків, кожен раз при цьому змочуючи ложку водою.
04
Розігріти сковороду, налити масло, всипати борошно, обсмажити. Коли кльоцки будуть готові, додати обсмажену муку в каструлю. Після чого, варити ще 7-8 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores