
В'ялені томати
В'ялені томати стануть відмінним помічником на кухні, особливо якщо ви прихильниця італійської кухні. Всі сили і час, витрачені на приготування цієї незвичайної страви, окупляться при першому ж використанні томатів. Ніжний і при цьому насичений, солодкуватий смак томатів стане хорошим доповненням до екзотичного салату. Також вони прикрасять смак перших страв, піцу, пасту, випічку і навіть соус. Також в'ялені томати можна подавати в якості окремої закуски. Відчуйте незвичайний смак Італії, приготувавши таке блюдо. А ваш чоловік стане для вас справжнім темпераментним мачо після такої страви. Смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
2 кг.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
200 мл.
Salt Egypt
6 ч. л.
Deco Dried Dill 6g
1 ч. л.
Eco Marjoram
1 ч. л.
Garlic
1 головка
Badia Garlic and Parsley 141.7g
1 ч. л.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
1 ч. л.
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Rosemary, pc
1 ч. л.
Preparation steps
01
Помідори промити і витерти насухо, розрізати на 4 частини, вирізати плодоніжки і вийняти середину ложкою.
02
Застелити деко папером для випічки. Розкласти помідори, розрізаними частинами вгору.
03
Трави змішати з сіллю. Томати посипати отриманою масою, полити олією і помістити в розігріту до 120°C духовку на 5 годин.
04
На дно стерилізованої 500-грамової банки налити трохи олії, викласти томати, посипати їх травами, розкласти зверху кілька порізаних часникових часточок.
05
Такими шарами заповнити всю банку, залити олією, закрити кришкою і помістити в холодильник на пару днів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores