
Спагеті al frutti di mare
Це ароматне блюдо сподобається всім любителям морепродуктів. Спагеті в даному рецепті варяться в підсоленій воді, але не до повної готовності. Заморожені морепродукти готують на сильному вогні до випаровування води наполовину. Або ж прожарюють в оливковій олії на сковороді. Обов'язковим компонентом даного рецепту є біле вино. На його основі готується соус з морепродуктів. До морепродуктів і вина додають часник, цибулю, помідори, зелень. Подається це блюдо відразу гарячим, зверху можна притрусити рубаною петрушкою.
Ingredients
Спагеті
500 г.
Кільця кальмарів
100 г.
Мідії
100 г.
Восьминіг
100 г.
Помідори
2 шт.
Вино столове біле
50 мл.
Петрушка
за смаком
Цибуля
1 шт.
Часник
1 зубчик
Оливкова олія
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Зварити пасту до напівготовності.
02
Просмажити на сковороді під кришкою морепродукти з рубаним часником, дрібно нарізаною цибулею і свіжою зеленню в оливковій олії.
03
Додати біле вино і свіжі нарізані помідори, готувати 2 хвилини і приправити сіллю, перцем.
04
Додати пасту до соусу і перемішати. Просмажити протягом 7 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores