
Спагеті al frutti di mare
Це ароматне блюдо сподобається всім любителям морепродуктів. Спагеті в даному рецепті варяться в підсоленій воді, але не до повної готовності. Заморожені морепродукти готують на сильному вогні до випаровування води наполовину. Або ж прожарюють в оливковій олії на сковороді. Обов'язковим компонентом даного рецепту є біле вино. На його основі готується соус з морепродуктів. До морепродуктів і вина додають часник, цибулю, помідори, зелень. Подається це блюдо відразу гарячим, зверху можна притрусити рубаною петрушкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chumak Spaghetti Pasta 400g
500 г.
Vici Squid Rings in Breadcrumbs 300g
100 г.
Spicy Mussels
100 г.
Fresh Frozen Beaten Octopus
100 г.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Parsley 70g
за смаком
Onion
1 шт.
Garlic
1 зубчик
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Зварити пасту до напівготовності.
02
Просмажити на сковороді під кришкою морепродукти з рубаним часником, дрібно нарізаною цибулею і свіжою зеленню в оливковій олії.
03
Додати біле вино і свіжі нарізані помідори, готувати 2 хвилини і приправити сіллю, перцем.
04
Додати пасту до соусу і перемішати. Просмажити протягом 7 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores