
Суфле зі шпинатом і фетою
Так як французи - народ ніжний і витончений, то і відповідно страви їхньої кухні такі ж. Суфле - це легкий невибагливий десерт, який відрізняється ніжним смаком, який надає йому сир. Але наш рецепт дуже сильно відрізняється від традиційного суфле. Тому що пропонуємо вам рецепт суфле з шпинату. Так-так, вам не почулося. Не дивлячись на те, що страва вийде не зовсім десертною, все таки вам варто спробувати її зробити, тому що в ній так багато різних корисних інгредієнтів. Взяти хоча б той же шпинат або цибулю. Ну а фета, в свою чергу, зробить страву дуже м'якою і ніжною на смак. Така страва відмінно підійде як проста закуска.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cykoria Breadcrumbs 200g
2 ст. л.
Spinach Bunch100g
150 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Garlic
1 зубчик
Dr.Oetker Corn Starch 200g
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Syrorob Feta Cheese 55%
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Змастити олією формочку для суфле, присипати панірувальними сухарями.
02
Проварити шпинат 4 хвилини. Перекинути на друшляк, віджати і нарізати шпинат.
03
У сковорідці з оливковою олією припустити протягом 4 хвилин подрібнені цибулю і зубчик часнику. Додати шпинат.
04
Підігріти 200 мл. молока. У остатку 100 мл. холодного молока розвести крохмаль.
05
Влити розведений в молоці крохмаль в гаряче молоко і варити до загустіння, помішуючи. Остудити .
06
Ввести в молоко яєчні жовтки (2 шт.), збити. Додати шпинат, покришену фету, сіль і перець. Перемішати.
07
Збити 6 яєчних білка в піну. Ввести їх в основну суміш, перемішати і ложкою викласти у форми для випікання. Випікати суфле 10 хвилин при температурі 150°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores