
Вершковий суп з сьомгою
Такою стравою ви здивуєте кожного, навіть самого запеклого гурмана. Вершковий суп із сьомги - це не просто класична юшка, до якої ми звикли. Це ніжна, смачна, незвичайна перша страва, просто свято для вашого шлунка і, відповідно, для настрою. Саме вершки роблять смак супу таким ніжним, а томати надають йому легкості і вишуканості. Що вже говорити про смак сьомги. Трохи цієї благородної риби зіграють велику роль, подарувавши страві відмінний, але при цьому легкий, навар. Погодьтеся, не кожен день ви їсте на обід червону рибу, але іноді просто треба собі дозволити таку смачну радість. Такі старання не залишаться непоміченими!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon Fillet
300 г
Packed Potatoes
500 г
Pink Tomato in Packing
300 г
Onion
1 шт.
Carrots
150 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
500 мл
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно покришити і обсмажити її в каструлі середнього розміру на розігрітій рослинній олії до м'якості.
02
Моркву натерти на середній терці і додати до цибулі, продовжити обсмажувати.
03
З помідорів зняти шкірку - щоб це було легше зробити, попередньо треба опустити їх на кілька секунд в окріп. Нарізати їх кубиками і додати в каструлю, ще трохи обсмажити всі овочі.
04
Після чого влити в каструлю 1 літр води і довести до кипіння.
05
Картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками.
06
Коли вода закипить, ввести картоплю, трохи посолити і продовжити варити.
07
Рибу нарізати невеликими шматочками.
08
Після закінчення 5-7 хвилин, додати в каструлю рибу і влити вершки. Продовжити варити до тих пір, поки картопля не буде готова.
09
Зняти каструлю з вогню, при необхідності суп ще трохи посолити.
10
Зелень дрібно порубати і при подачі посипати нею суп.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores