
Шоколадний пиріг "Valentin"
Тісто для запропонованого пирога "Valentin" бісквітне. Врахуйте, що таке тісто потрібно замішувати швиденько, не зволікаючи, і випікати відразу ж. Пориста структура цього виду тіста і виходить завдяки насиченню бульбашками повітря, що трапляється при швидкому збиванні цукрово-яєчної суміші. До речі, вона повинна збільшити свій об'єм приблизно в 2,5-3 рази. Ставлячи форму з приготованим тістом у духовку, не струшуйте її, і перші 10-15 хвилин бажано не заглядати в духовку. Незважаючи на те, що рецепт цього бісквіта простий (без відділення білків від жовтків і т.д.), якщо Ви врахуєте всі особливості бісквітного тіста, пиріг у Вас вийде легким, пишним і пористим, а какао-порошок зробить його шоколадним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
120 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
180 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
15 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
20 г.
Elite Pomegranate
240 г.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
40 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180°C градусів.
02
Висипати цукор і яйця в одну миску. Збити міксером до піни.
03
Додати борошно, какао, масло і продовжити збивати.
04
Вистелити папером форму для випічки і влити тісто.
05
Поставити в розігріту духовку і випікати 30 хвилин.
06
Розтопити шоколад на паровій бані. Прикрасити пиріг шоколадом і гранатом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores