
Салат український
Консервовані салати на зиму - це подарунок для господині. По-перше, ви економите час сервірування столу: відкрили банку і у вас готова повноцінна страва. А по-друге, це багата мінеральними речовинами добавка до харчового раціону взимку. Про вітаміни, звичайно, тут мова не йде, але мікроелементи при тепловій обробці дійсно до єдиного всі зберігаються. Звичайно, зараз можна все купити в супермаркетах. Але домашня консерва поза конкуренцією. До того ж домашнє консервування є корисним літнім проведенням часу. Сьогодні ми навчимо вас готувати прекрасний зимовий салат "Український". Відкривши баночку такого салату взимку ви відмінно урізноманітите ваше меню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
40 г.
Kamis Black Pepper Pea Spices
20 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
0,5 л.
Carrots
500 г.
Seedera Bulgarian Giant Leek Seeds 0.5g
500 г.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
1,5 кг.
Pink Tomato in Packing
1,5 кг.
Vash Tsukor Sugar 10kg
80 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
100 мл.
Preparation steps
01
Помідори нарізати півкільцями, моркву нашаткувати, цибулю кільцями порізати, перець нарізати смужками.
02
Всі овочі скласти в мисці, додати в миску оцет, цукор, сіль і олію рослинну.
03
Перемішати салат, скласти в банки, додати в кожну по 4 горошини перцю, поставити стерилізувати на 1 годину, після закатати. Перевернути догори, накрити покривалом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores