Салат із консервованої горбуші - Image

Салат із консервованої горбуші

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей нескладний рецепт підійде і для звичайного столу, і для святкового застілля. Його головний секрет у використанні кукурудзи, яка прикрасить страву, зробить її презентабельною і додасть їй неповторного смаку. У консервованої горбуші зберігається багато корисних речовин і вітамінів, тому салати з нею виходять не тільки смачні, ароматні, але й корисні. Купуючи горбушу, краще всього вибирати консервовану у власному соку, а не в маслі. Така рибка більш соковита, і салат вийде ще смачніше. Готовий салат ставлять ненадовго в холодильник, щоб настоявся.

Ingredients

Горбуша (консерва)

150 г.

Відварений рис

300 г.

Огірок

1 шт.

Консервована кукурудза

4 ст. л.

Майонез

за смаком

Сметана

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Відварити яйця вкруту.

02

У цей час очистити огірок від шкірки і нарізати невеликими шматочками.

03

Коли яйце звариться, остудити його під холодною водою і очистити. Також порізати невеликими шматочками.

04

Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю сметани і майонезу (один до одного), посолити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min