
Салат з капустою, яблуком і родзинками
Легкий у приготуванні, корисний, вітамінний салат. Інгредієнти, що входять до складу цього салату, наділені безліччю корисних властивостей. Немає необхідності говорити про те, наскільки корисна червонокачанна капуста, а тим більше в поєднанні з яблуками та морквою. Неперетравлювана клітковина, грубі волокна капусти в поєднанні з пектином яблук здатні очистити кишечник від токсинів, м'яко вивести з організму отруйні шлаки. Крім того інгредієнти салату є багатим джерелом вітамінів і мікроелементів. Блюдо заправляється олією, що сподобається тим, хто хоче відпочити від салатів з майонезом.
Ingredients
Червонокачанна капуста
200 г.
Родзинки
150 г.
Морква
150 г.
Яблука
200 г.
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Нашаткувати капусту соломкою.
02
Моркву натерти на крупній тертці.
03
У яблука видалити серцевину, нарізати кубиками.
04
Змішати всі інгредієнти. Заправити салат олією.
05
Зверху салат можна прикрасити гарбузовим насінням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores