Салат з копченої риби з картоплею - Image

Салат з копченої риби з картоплею

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Багатьом до душі копчена рибка. Її апетитний вигляд і насичений аромат так і норовлять з'їсти її. Тому вона заслужено вважається однією з найбільш виграшних закусок. Рекомендуємо включити цей морський делікатес до складу пропонованого салату з копченою рибою і картоплею. Така страва урізноманітнить як святкове застілля, так і звичайну сімейну трапезу. В будь-якому випадку, цей салат подарує Вам яскраві смакові відчуття і відмінно наситить завдяки своїй поживній цінності. Інгредієнти підібрані дуже вдало: відварна картопля і соковиті томати прекрасно доповнюють смак копченостей, а кисленькі оливки роблять його пікантним. Родзинка салату – в його неповторній майонезній заправці з лимонним соком і оцтом.

Ingredients

Картопля

1 кг.

Сіль

за смаком

Помідори

4 шт.

Риба копчена

250 г.

Оливки

200 г.

Сік апельсиновий

200 мл.

Майонез

150 г.

Оцет

20 мл.

Перець чорний мелений

за смаком

Цибуля зелена

20 г.

Preparation steps

01

Картоплю помити, залити холодною водою і відварити до готовності. Злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати невеликими часточками або кубиками. Помідори помити, просушити і нарізати часточками.

02

Рибу нарізати скибочками або невеликими шматочками. Змішати картоплю, помідори, рибу. Оливки нарізати скибочками і додати до рибно-овочевої суміші. За смаком додати сіль і перець. Цибулю помити, просушити, дрібно нарізати.

03

Майонез збити з апельсиновим соком і оцтом, додати сіль і перець. Перемішати салат із заправкою і поставити в холодильник на 30 хвилин. Потім розкласти по порційних тарілках і подавати, посипавши цибулею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з копченої риби з картоплею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua